Σάββατο 31 Μαΐου 2008

Αρνητική απάντηση από Μαλαγκένιο

Απάντηση διαφορετική από αυτή που προσδοκούσε «εισέπραξε» σήμερα από τον Χαβιέ Μαλαγκένιο ο Ηρακλής. Ο Αργεντινός αμυντικός αρνήθηκε την πρόταση για νέο διετές συμβόλαιο, με αποτέλεσμα να προσανατολίζονται οι «κυανόλευκοι» στην ενεργοποίηση της οψιόν, για έναν ακόμη χρόνο, που έχουν από το συμβόλαιο που τους «δένει» με τον ποδοσφαιριστή από τη φετινή σεζόν.

Παρελθόν, στο μεταξύ, από τον Ηρακλή αποτελούν ο γενικός αρχηγός Γιάννης Τζιφόπουλος και ο βοηθός προπονητή Δημήτρης Αδάμου. Αυτό προέκυψε από την πολύωρη (και σήμερα) συνάντηση που είχαν ο Αντώνης Ρέμος και ο Ανχελ Πεντράθα, με την ΠΑΕ ν’ ανακοινώνει ότι «...οι σχέσεις με τους κ.κ. Τζιφόπουλο και Αδάμου εξακολουθούν να είναι άριστες και κατόπιν της αποχώρησής τους από την ομάδα, της οποίας οι πόρτες θα είναι πάντοτε ανοικτές για εκείνους».

Στη διάρκεια της συνάντησής τους ο διοικητικός επικεφαλής και ο τεχνικός του «Γηραιού» συζήτησαν εκτενώς όλα τα ζητήματα που αφορούν στο σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα περίοδο, δίχως, για ευνόητους λόγους, να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες. Τα «χαρτιά» του ο Ρέμος προτίθεται ν’ ανοίξει την ερχόμενη εβδομάδα, με τη συνάντηση που προγραμματίστηκε να έχει με τους εκπροσώπους του Τύπου.

ΜΑΛΑΓΚΕΝΙΟ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΙΑ NA ΠΑΙΖΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: