Πέμπτη 8 Μαΐου 2008

"H σελίδα γύρισε..."

Το σίριαλ της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής στα χέρια του Αντώνη Ρέμου, πήρε οριστικό τέλος την Πέμπτη (8/5).


"Από σήμερα, Πέμπτη 08/05/2008, η σελίδα γύρισε και τυπικά στα πράγματα του ποδοσφαιρικού ΗΡΑΚΛΗ. Όπως είχε υποσχεθεί και προγραμματίσει η παρούσα Διοίκηση, οι μετοχές, τις οποίες κατείχε ο κ. Γιώργος Σπανουδάκης, περιήλθαν στην κατοχή του Προέδρου της ΠΑΕ, κ. Αντώνη Ρέμου.

Η σελίδα γύρισε και η Διοίκηση προσδοκά την ουσιαστική συμβολή και συμπαράσταση όλων των Ηρακλειδέων στη νέα εποχή, που ανατέλλει στα εκατοντάχρονα του Μεγάλου Συλλόγου μας", αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Στο μεταξύ, η διοίκηση του Γηραιού ευξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για την προσφορά των Γιάννη Χλωρού και Ααρόν Νίγκεθ, οι οποίοι αποτελούν παρελθόν από την ομάδα.

"Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ευχαριστεί, ιδιαιτέρως, τον Γιάννη Χλωρό για τη σημαντική προσφορά του στην ομάδα, στις τελευταίες δύσκολες και κρίσιμες αγωνιστικές περιόδους και του εύχεται το καλύτερο για τη συνέχεια της ποδοσφαιρικής καριέρας του.

Παράλληλα, εύχεται τα καλύτερα για τη συνέχεια και στον Aaron Niguez Εsclapez ο οποίος από τα μέσα της σεζόν, που ολοκληρώθηκε, συνέβαλε στην προσπάθεια της ομάδας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: