Δευτέρα 5 Μαΐου 2008

Εμπόδιο το οικονομικό για Επαλέ


Το οικονομικό είναι ένα σημαντικό εμπόδιο για την επιστροφή του Ζοέλ Επαλέ στον Ηρακλή, ωστόσο, ο Αντώνης Ρέμος είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει ακόμη και τις τελευταίες ελπίδες για να επαναφέρει τον Καμερουνέζο στο Καυτανζόγλειο.

Ο πρόεδρος του Ηρακλή έκανε πίσω στην υπόθεση Κωνσταντίνου, όταν διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει διάθεση για να επιστρέψει ο Κύπριος φορ στον Ηρακλή και μάλιστα, φάνηκε να είναι απογοητευμένος από δηλώσεις του παίκτη και του εκπροσώπου του που απαξίωσαν το ενδιαφέρον του.

Με τον Επαλέ, η προσπάθεια είναι ιδιαιτέρα δύσκολη, αν σκεφτεί κανείς ότι θα επιμείνει. γερμανικά εφόσον φύγει από τη Μπόχουμ, αλλά, στον Ηρακλή, ελπίζουν ότι θα βρίσκονται μέσα στο παιχνίδι της απόκτησής του.

Πέρα από τον Επαλέ, αναμένονται εξελίξεις από τη συνεργασία με τον Μανέλ Φερέρ που μέσα στο Μάιο θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να συζητήσει περί του μάνατζμεντ με το ενδεχόμενο να αναλάβει εξ' ολοκλήρου την ομάδα, να απομακρύνεται οριστικά.

Τέλος, τα περί Οκκά ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας και για τον Ταραλίδη που θα αποκτηθεί μόνον υπό ορισμένες οικονομικές συνθήκες. Τα ποσά που αναφέρονται τελευταία και αγγίζουν τις 200 χιλιάδες ευρώ ως αποδοχές του Ταραλίδη δεν φέρνουν κοντά τις δύο πλευρές.
ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ. ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.......

Δεν υπάρχουν σχόλια: