Σάββατο 3 Μαΐου 2008

Βόλεϊ: Πάρτι τίτλου στο Ιβανώφειο


Από την πλευρά του ο Νίκος Σμαραγδής τόνισε πως: «είναι μια μεγάλη ημέρα η σημερινή. Μακάρι να ζούμε όλοι μας τέτοιες στιγμές πιο συχνά. Η ομάδα έδειξε ότι άξιζε το πρωτάθλημα. Θέλουμε και τον επόμενο χρόνο να φέρουμε στη Θεσσαλονίκη έναν ακόμη τίτλο».

Ο Φρέντι Μπρουκς επισήμανε πως: «όλος ο κόσμος του Ηρακλή είναι υπερήφανος. Το πρωτάθλημα μας γέμισε με περίσσια αισιοδοξία. Παράλληλα μας γέμισε με περισσότερες επιδιώξεις. Εδώ και τρία χρόνια λέω ότι θα σταματήσω, όμως κάτι συμβαίνει και συνεχίζω την καριέρα μου. Ακόμη δεν γνωρίζω τι θα κάνω στη νέα σεζόν. Θα αποφασίσω τις επόμενες ημέρες».

Με τη σειρά του ο Πλάμεν Κωνσταντίνοφ αποθεώθηκε έντονα από τους φιλάθλους του Γηραιού. «Είμαστε όλα τα παιδιά χαρούμενα. Είναι μια μεγάλη ημέρα. Γιορτάζουμε τα 100 χρόνια του Ηρακλή με μια μεγάλη επιτυχία. Εύχομαι και του χρόνου να γιορτάσουμε μια παρόμοια επιτυχία. Αφιερώνω το κύπελλο στον Ηρακλή και στον Τάσο Αδαμίδη», τόνισε ο παίκτης του Ηρακλή.

Ο προπονητής του Γηραιού, Άντερς Κρίστιανσον από την πλευρά του είπε: «Ήταν δύσκολη η φετινή σεζόν. Είχαμε καλούς αντιπάλους. Πετύχαμε μια μεγάλη επιτυχία, μετά από σκληρή δουλειά και απόλυτη συλλογικότητα» για να συμπληρώσει ο βοηθός προπονητή, Γιάννης Καλμαζίδης: «Καταφέραμε να πάρουμε ένα ακόμη πρωτάθλημα. Δείξαμε ότι είμαστε μια μεγάλη ομάδα και ότι βρισκόμαστε στην ελίτ των καλύτερων ομάδων της Ευρώπης. Η επιτυχία ήταν συλλογική».

Ο πρόεδρος του ΤΑΠ, Νίκος Αρταβάνης που αποθεώθηκε από τους χιλιάδες οπαδούς επισήμανε: «Γιορτάζουμε τα 100 χρόνια με μια μεγάλη επιτυχία. Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για την πόλη μας να έρχεται τέτοιος τίτλος. Θέλω να πιστεύω ότι οι επιτυχίες θα συνεχιστούν και τα επόμενα χρόνια. Όλοι μαζί γιορτάζουμε απόψε και ατενίζουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: