Τρίτη 6 Μαΐου 2008

«Δεν πας στον παο»!


Πόσοι είναι αυτοί που πιστεύουν ότι ο Αντερς Κρίστιανσον θα μείνει στον Ηρακλή; Ισως αυτοί που δεν γνωρίζουν τίποτα ή αυτοί που δεν μπορούν να εγγυηθούν πως η νέα διοίκηση του Ηρακλή θα στηρίξει τον Σουηδό τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι υπόλοιποι πιστεύουν ότι ο Κρίστιανσον αργά ή γρήγορα θα πάρει διαζύγιο με τον Ηρακλή. Οπως μας είπε μάλιστα στην τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε ως επαγγελματίας, όταν και εφόσον ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον Ηρακλή θα μπορεί να σκεφτεί προτάσεις άλλων ομάδων, ακόμα και από την Ελλάδα. Θα σκεφτεί δηλαδή ακόμα και πιθανή πρόταση του Παναθηναϊκού ή του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, οι παράγοντες του «γηραιού» προσπάθησαν να τον «μπλοκάρουν», λέγοντάς του ευθέως πριν φύγει για την πατρίδα του πως ακόμα και να σπάσει το συμβόλαιο που έχει με τον Ηρακλή και τον επόμενο χρόνο η διοίκηση του «γηραιού» θα συναινέσει μόνο στην περίπτωση που δεσμευτεί να μην πάει σε άλλη ελληνική ομάδα και ειδικά στον Παναθηναϊκό.

Ο Κρίστιανσον αντιμετώπισε με χιούμορ το όλο θέμα, αλλά δεν έκρυψε για άλλη μια φορά την έκπληξή του, αφού τον ένα χρόνο που βρίσκεται στην Ελλάδα οι φορές που έχει μιλήσει για βόλεϊ είναι ελάχιστες σε σχέση με αυτές της ίντριγκας και της δολοπλοκίας που βιώνει στο ελληνικό βόλεϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: