Δευτέρα 19 Μαΐου 2008

Στα ίδια επίπεδα τα διαρκειας

Την ερχόμενη εβδομάδα η ΠΑΕ Ηρακλής αναμένεται να ανακοινώσει τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας που θα ισχύσουν τη νέα περίοδο. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες που υπάρχουν, αυτές δεν θα έχουν μεγάλες αποκλίσεις σε σχέση με τις περσινές, πλην όμως θα ληφθούν συγκεκριμένα μέτρα, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα εισροής φιλάθλων στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο.

«Δεν θα έχουμε αυξήσεις στα εισιτήρια διαρκείας, των οποίων η τιμή κυμάνθηκε και πέρυσι σε χαμηλά επίπεδα (βλ. οργανωμένων). Θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε πολύ φθηνό διαρκείας. Αντίθετα, ίσως υπάρξουν κάποιες αυξήσεις στα εισιτήρια των VIP, με την προϋπόθεση όμως να δοθούν περισσότερες παροχές σε αυτούς που θα τα προτιμήσουν, όπως στον τομέα του πάρκινγκ, των σουιτών, αλλά και του κέτεριγνκ» τόνισε στο «Goal» ο εμπορικός διευθυντής και υπεύθυνος του τμήματος μάρκετινγκ της ΠΑΕ, Νίκος Χαΐτογλου, ο οποίος προανήγγειλε και ισχυρά μέτρα καταπολέμησης των λεγόμενων? «τζαμπατζήδων»: «Από τη στιγμή που δεν μπορούμε να εφαρμόσουμε το σύστημα με το ηλεκτρονικό εισιτήριο, καθώς το Καυτανζόγλειο δεν μας ανήκει, θα κοιτάξουμε να ρίξουμε το βάρος στον έλεγχο των εισιτηρίων. Πέρυσι «δεινοπαθήσαμε», αφού στο γήπεδο εισέρχονταν δύο και τρία άτομα με το ίδιο διαρκείας. Το φαινόμενο αυτό θα προσπαθήσουμε να το εξαλείψουμε, ισχυροποιώντας τον έλεγχο στις θύρες κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο».



Αλλαγές και στην οικογενειακή...
Αλλαγές, όμως, αναμένονται και στον τρόπο λειτουργίας της οικογενειακής κερκίδας. «Το μέτρο για δωρεάν είσοδο των φιλάθλων-γονέων που συνοδεύουν τα παιδιά τους θα διατηρηθεί. Αυτό που θα αλλάξει και εκεί είναι ο τρόπος εισόδου, γιατί και σε αυτή την κερκίδα παρατηρήθηκαν δυσάρεστα φαινόμενα. Εν ολίγοις, οι Ηρακλειδείς θα πρέπει να καταλάβουν πως μπαίνοντας στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο δημιουργούν πρόβλημα μόνο στην ίδια τους την ομάδα και σε κανέναν άλλο» τονίζει ο κ. Χαΐτογλου.





Δεν υπάρχουν σχόλια: