Τρίτη 6 Μαΐου 2008

Προς ρήξη με Φερέρ

«Όσο ο Φερέρ θα βρίσκεται στον Ηρακλή, θα αποτελεί έναν πολύτιμο εξωτερικό συνεργάτη», είπε ο πρόεδρος του «γηραιού» και με αυτόν τον τρόπο έβαλε «φρένο» στις «ορέξεις» του Ισπανού μάνατζερ που ήθελε να εμπλακεί στα «κοινά» της ομάδας με αρκετά... ανορθόδοξο τρόπο.

Οδηγούνται σε ρήξη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που υπάρχει οι δύο πλευρές οδηγούνται... αργά αλλά σταθερά προς οριστική ρήξη. Το κλίμα αυτές τις μέρες στον Ηρακλή δεν είναι καλό καθώς οι προτεραιότητες των Ρέμου και Ξανθόπουλου δεν συμβαδίζουν απόλυτα με αυτές του Άνχελ Πεντράθα και η ταυτόχρονη εμπλοκή του Μανέλ Φερέρ σε θέματα όπως αυτό του Ααρόν Νίγκεθ, δημιουργεί μια έκρυθμη κατάσταση.

Ο τεχνικός του «γηραιού» είναι αντίθετος με την παραμονή του άσου της Βαλένθια με την μορφή δανεισμού για ακόμα έναν χρόνο καθώς διαμήνυσε στην διοίκηση πως δεν επιθυμεί να συνεργάζεται με δανεικούς παίκτες. Από την άλλη ο Φερέρ δούλεψε τις τελευταίες μέρες προς την... αντίθετη κατεύθυνση δίχως να έχει την σύμφωνη γνώμη των υπολοίπων και αυτό είναι κάτι που δεν... εκτίμησαν στην ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: