Πέμπτη 29 Μαΐου 2008

«Φερέρ, κάτσε φρόνιμα»

Τη μια εμφανίζεται δυσαρεστημένος με τη στάση του Πεδράθα και δείχνει να υποτιμά τις ικανότητές του. Την άλλη εμφανίζεται να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης παικτών που εκπροσωπεί (και έχουν συμβόλαιο) από την ομάδα του Ηρακλή...

Στην «κυανόλευκη» ΠΑΕ επικρατεί εκνευρισμός με τη στάση του Μανέλ Φερέρ, ο οποίος βρέθηκε ένα βήμα από το να αναλάβει το μάνατζμεντ του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ακολούθησε «ρήξη» με μέλη της διοίκησης -τον Μπάμπη Ξανθόπουλο, που είχε δηλώσει αντίθετος με τη συγκεκριμένη προοπτική- και σήμερα αυτή η συνεργασία κινδυνεύει να εξελιχθεί σε ένα ιδιότυπο «μόρφωμα», αφού επισήμως δεν υπάρχει η παραμικρή ενημέρωση για το αν θα συμμετάσχει στο σχεδιασμό της ομάδας την επόμενη σεζόν.

Ηρθε πλέον η ώρα, με αφορμή και την παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής στη Θεσσαλονίκη, να ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο θέμα. Να αποφασίσει ο Αντώνης Ρέμος σχετικά με το πλαίσιο συνεργασίας που πλέον θα έχει (ή δεν θα έχει) με τον Ισπανό ατζέντη, ο οποίος συχνά πυκνά καταθέτει την άποψή του επί παντός επιστητού χωρίς ουσιαστικά να είναι τίποτα στον Ηρακλή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: