Κυριακή 11 Μαΐου 2008

Ρέμος επιστρέφει και πιάνει δουλειά

Πρώτοι στη σχετική λίστα των συναντήσεων του Ρέμου είναι οι ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν. Μαλαγκένιο, Γκαρσία και Μπαντής θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έχοντας ως? ατού τη θετική εισήγηση του Πεδράθα για παραμονή τους στην ομάδα. Οσον αφορά τον πρώτο η επέκταση της συνεργασίας του με τους «κυανόλευκους» θα εξαρτηθεί από το ύψος της πρότασης που θα του γίνει σχετικά με τις οικονομικές απολαβές, αφού ούτως ή άλλως τα 140.000 ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιό του δύσκολα θα του δοθούν. Για τον δεύτερο, ο δρόμος της παραμονής στην ομάδα έχει ανοίξει μετά την καταφατική απάντηση της Σάντα Φε για επέκταση του δανεισμού του, ενώ ο τρίτος θεωρείται απαραίτητος για την ομάδα σε περίπτωση που παραχωρηθεί τελικά ο Πάρντο. Επίσης, ο Ρέμος θα συναντηθεί και με τους Ραγκουέλ, Μόρο, οι οποίοι ναι μεν δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Πεδράθα, αλλά έχουν συμβόλαιο με την ΠΑΕ, ενώ εξελίξεις αναμένονται και στα μεταγραφικά θέματα της ομάδας.

Επαφή με Φερέρ

Από τις πλέον σημαντικές συζητήσεις του Αντώνη Ρέμου θεωρείται και αυτή με τον Μανέλ Φερέρ. Οι εκατέρωθεν δηλώσεις έχουν βαρύνει το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά τίποτα δεν θα πρέπει να εκληφθεί ως δεδομένο από τη στιγμή που οι Ρέμος και Φερέρ δεν έχουν μιλήσει ακόμη για τη μορφή της συνεργασίας τους. Αυτό που θα μπορούσε να υποθέσει κάποιος με βάση το κλίμα που έχει δημιουργηθεί είναι πως από τον Ισπανό μάνατζερ θα ζητηθεί βοήθεια σε επίπεδο μεταγραφών, με την προϋπόθεση, όμως, ότι αυτός θα παραμείνει ένας εξωτερικός συνεργάτης.

Θα μιλήσει και με τον Ιωαννίδη

Με την επιστροφή του στη Ελλάδα ο Αντώνης Ρέμος θα επιδιώξει συνάντηση και με τον υφυπουργό Πολιτισμού, αρμόδιο για τα θέματα Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, προκειμένου να συζητήσουν για το θέμα της κρατικής χορηγίας. Οι «κυανόλευκοι» έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκεια από το γεγονός ότι παρά τις υποσχέσεις που δόθηκαν από την πλευρά του υπουργείου η κρατική χορηγία δεν ήρθε όπως συνέβη με άλλες ομάδες της πόλης, ωστόσο δεν πρόκειται να αφήσουν το θέμα να περάσει έτσι. Επίσης, ένα από τα θέματα της συνάντησης θα αποτελέσει σίγουρα και η επιχορήγηση των 100.000 ευρώ για τα γήπεδα στη Μίκρα, αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιάννης Ιωαννίδης έχει ήδη βάλει την υπογραφή του γι’ αυτό το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: