Δευτέρα 26 Μαΐου 2008

«Ανοιγμα» στον κόσμο

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής προσπαθεί να αποδείξει και έμπρακτα πως δεν αρέσκεται στο να λειτουργεί με εσωστρέφεια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι με την επιστροφή του Αντώνη Ρέμου από το Λονδίνο - στα μέσα της εβδομάδας - θα συζητηθεί διεξοδικά και το θέμα της συνέντευξης Τύπου που σκέφτεται να πραγματοποιήσει (ως πιθανή ημερομηνία κυκλοφόρησε αυτή της 29ης Μαΐου, χωρίς ωστόσο από την ΠΑΕ επισήμως να έχει ανακοινωθεί το παραμικρό) η διοίκηση του Ηρακλή.

Ο Αντώνης Ρέμος θέλει και για ηθικούς λόγους να απευθυνθεί έτσι έμμεσα στον κόσμο, ζητώντας τη στήριξη και τη βοήθειά τους και έμπρακτα με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Το πιθανότερο είναι να υπάρξει και μία ειδική ενότητα στη συνέντευξη που θα αναφέρεται σε όσα έχουν γίνει από την ημέρα που ο Ηρακλής άλλαξε σελίδα και πέρασε στα χέρια της συγκεκριμένης διοίκησης.

Μπορεί τυπικά η απόφαση για το θέμα των μετοχών να λήφθηκε πρόσφατα, παρ' όλα αυτά η διαχείριση του τμήματος από την προηγούμενη ακόμη σεζόν έχει περάσει στον Αντώνη Ρέμο και τους συνεργάτες του. Σε αυτό το διάστημα στον Ηρακλή παραδέχονται πως έχουν γίνει λάθη, αλλά έχει υπάρξει σημαντική πρόοδος σε διάφορα ζητήματα (οργανωτικά, οικονομικά, λειτουργικά κ.ά.) ,τα οποία αναμένεται να αναφερθούν.

Ψάχνουν «μεγάλο» φιλικό
Ενα μεγάλο φιλικό παιχνίδι που θα έχει έντονο το χαρακτήρα της φιέστας εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν που θα ξεκινήσει προγραμματίζουν στον Ηρακλή. Μάλιστα, με το θέμα αναμένεται να ασχοληθεί κι ο ίδιος ο Ρέμος, που ήδη περιμένει απαντήσεις από δύο πλευρές.

Προβληματισμός υπάρχει ως προς το θέμα των εσόδων, προσεχώς ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα ζητήσει ακόμη μεγαλύτερη στήριξη (στο θέμα των διαρκείας). Να θυμίσουμε ότι για την επόμενη χρονιά ο Ηρακλής μπορεί να υπολογίζει στα έσοδα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο που υπάρχει σε ισχύ (για το οποίο υπάρχει και πολύ... γκρίνια, αφού θεωρούν ότι τα λεφτά που είχε συμφωνήσει η προηγούμενη διοίκηση ήταν λίγα), στη χορηγία της Τράπεζας Αττικής, στη χορηγία του ΟΠΑΠ, όπως και σε αυτή της εταιρείας «Mexil».

ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ................

Δεν υπάρχουν σχόλια: