Δευτέρα 26 Μαΐου 2008

ΡΟΠΑΛΙΕΣ


Η πρώτη συνεργασία της ΠΑΕ Ηρακλής που ανακοινώθηκε σε επίπεδο στελέχωσης ανθρώπινου δυναμικού ήταν αυτή με τον Ηλία Πουρσανίδη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί να ακολουθήσει κι άλλη, ώστε να εξασφαλιστεί η καλή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι πολύ σημαντικό έργο θα μπορούσε να επιτελέσει ο επί σειρά ετών γενικός αρχηγός της ΠΑΕ και πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας Γρηγόρης Φανάρας,

Ο τραυματισμός του πέρυσι τον πήγε πίσω, ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας φέτος είναι αποφασισμένος να καλύψει το χαμένο έδαφος και να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες.

Αυτό που ζήτησε και θέλει να ξέρει ο Ελληνας αμυντικός είναι αν ο Ανχελ Πεδράθα τον πιστεύει και τον υπολογίζει.

Με την επιστροφή του από την Ισπανία, ο Πεδράθα θα έχει επικοινωνία και με τον Γιάννη Ταραλίδη. Με τον 27χρονο αμυντικό μπορεί να έχει συζητήσει ήδη ο Αντώνης Ρέμος, παρ' όλα αυτά επίσημη πρόταση δεν του έκανε.

Η παράκληση του προέδρου της ΠΑΕ ήταν «μίλα πρώτα με τον Πεδράθα και θα τα ξαναπούμε». Ο Ταραλίδης μέχρι στιγμής έχει δεχθεί συγκεκριμένες οικονομικές προσφορές από ΟΦΗ και Κότμπους.

Πολύ δύσκολη από πολλές απόψεις είναι η περίπτωση του Ογκουνσότο. Η ρήτρα που έχει στο συμβόλαιό του είναι μεγάλη και φυσικά προβλέπει μία σημαντική αποζημίωση στον Εργοτέλη.

Στον Ηρακλή, δήλωσαν πως ακόμη δεν τους έχει προταθεί ο παίκτης, κάτι που όμως θα γίνει πιθανότητα τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: