Δευτέρα 26 Μαΐου 2008

Στο Αγιον Ορος ο Μπαντής


Οι διακοπές των παικτών του Ηρακλή ξεκίνησαν εδώ και λίγες ημέρες. Ενας από αυτούς, ο Γιώργος Μπαντής, αναχωρεί σήμερα για το Αγιον Ορος, όπου θα παραμείνει για την επόμενη εβδομάδα. Κάτι που σημαίνει ότι δεν αναμένεται να κλείσει άμεσα το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του. Ωστόσο, κι ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι προφορικά έχει συμφωνήσει, έχει δεχθεί την οικονομική προσφορά που του έγινε (για τα επόμενα 3 χρόνια) κι αυτό που απομένει είναι να διευθετηθούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες.

Ο Πάρντο κι ο Μαλαγκένιο
Ο Ράφαελ Πάρντο δήλωσε ότι θέλει να μείνει στην ομάδα, τονίζοντας μάλιστα ότι έχει συμβόλαιο κι ότι τον πρώτο λόγο έχει ο Ηρακλής. Από την πλευρά της διοίκησης δεν διαψεύσθηκε πως, εφόσον υπάρξει συμφέρουσα πρόταση, αυτός θα παραχωρηθεί. Συγκεκριμένη οικονομική προσφορά αναμένεται να υπάρξει από έναν ελληνικό σύλλογο κι αυτό που μένει να δούμε είναι την αντίδραση του Ηρακλή.

Ο Μαλαγκένιο βρίσκεται στην Αργεντινή, οι διαπραγματεύσεις που έγιναν μαζί του δεν οδήγησαν πουθενά. Δεν ξεκαθάρισε τη θέση του φεύγοντας, ο Ηρακλής από την πλευρά του εξετάζει ήδη εναλλακτικές λύσεις, αφού δεν είναι διατεθειμένος να περιμένει για πάντα τον 26χρονο αμυντικό.

ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΓΚΕΝΙΟ ΤΕΛΙΩΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΘΕΣ ΞΕΡΕΙΣ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: