Σάββατο 2 Αυγούστου 2008

Πήραμε τον Κοβαλέφσκι!!!!!!!!!!


Με τον 31χρονο Πολωνό τερματοφύλακα Βόιτσε Κοβαλέφσκι ενισχύεται ο Ηρακλής μας. Είναι οριστικό. Χθες το απόγευμα ο ψηλόσωμος Κοβαλέφσκι απάντησε θετικά στην πρόταση του Ηρακλή μας, αφού προηγουμένως ξεπέρασε όλες τις αναστολές που είχε και θα ενισχύσει την ομαδα μας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Κοβαλέφσκι, που σκεφτόταν ως αρνητικό γεγονός τη μη συμμετοχή του Ηρακλή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, συνέλεξε πολύ χρήσιμες, όπως αποδείχτηκαν, πληροφορίες από αρκετούς συμπατριώτες του ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην Ελλάδα, δέχτηκε μία δελεαστική πρόταση , που σύμφωνα με πληροφορίες θα δαπανήσουν περίπου 500.000 ευρώ για δύο χρόνια και η συμφωνία έκλεισε. Με την απόκτηση του Κοβαλέφσκι ο Ηρακλής μας αποκτά τον έμπειρο τερματοφύλακα που είχε ζητήσει ο Πεδράθα «για να εξασφαλίζει την ηρεμία κάτω από τα δοκάρια», όπως είχε πει χαρακτηριστικά ο Ισπανός προπονητής και μαζί με τους Μπαντή, Κολίτσι και Μέλκα δημιουργούν μία πολύ αξιόλογη τετράδα γκολκίπερ για την επόμενη σεζόν.

Τη Δευτέρα στην Ολλανδία

Ο Κοβαλέφσκι αναμένεται να μεταβεί τη Δευτέρα στην Ολλανδία και να βρεθεί πλέον στο περιβάλλον της νέας του ομάδας. Ο Κοβαλέφσκι θα υπογράψει το διετές συμβόλαιό του στην Ολλανδία και στο Χούντερλο όπου βρίσκεται η αποστολή του Ηρακλή και θα ξεκινήσει αμέσως προπονήσεις με την ομάδα για να καλύψει και το χαμένο έδαφος, αφού είναι ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που μπαίνει στο ρόστερ της ομάδας.

Δεν τελειώνουν οι μεταγραφές

Θα είναι ο Βόιτσε Κοβαλέφσκι ο τελευταίος παίκτης που αποκτά ο Ηρακλής μας; Πιθανότατα όχι, αφού συνεχίζουν κάποιες επαφές με συγκεκριμένους παίκτες, όπως ο Ν' Ντόι, χωρίς όμως να θεωρούν επιτακτική την ανάγκη νέας προσθήκης στο ρόστερ. Οπως υποστήριξε όμως και ο Ανχελ Πεδράθα... «δεν θα αρνηθούμε κανένα ενδεχόμενο ενίσχυσης της ομάδας, εφόσον υπάρχει αυτή η δυνατότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: