Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

Παίκτης από τη Ρεάλ

Ο Αντώνης Ρέμος αναφέρεται σε ένα συγκεκριμένο όνομα από τη Ρεάλ Μαδρίτης που θα έρθει στον Ηρακλή. Λέγεται ότι θα κάνει την διαφορά στην επιθετική γραμμή της ομάδας και η μεταγραφή του θα δημιουργήσει αίσθηση. Λέγεται ακόμη έντονα ότι αύριο ή μέσα στο Σαββατοκύριακο το θέμα θα κλείσει οριστικά.

Ο Ανχελ Πεντράθα που είναι πολύ πιθανό να φέρει μαζί του και έναν Ισπανό επιθετικό ο οποίος θα αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή.

Επίσης, ακόμη και σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα μεταγραφής του Χρήστου Μπούρμπου στην ομάδα του Ηρακλή. Ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία του να φορέσει την "κυανόλευκη" φανέλα και αναμένεται η οριστική συμφωνία. Ο Μπούρμπος εξετάζει και την προοπτική να αγωνιστεί στο εξωτερικό, όμως, ο Ηρακλής είναι αυτός που έχει τον πρώτο λόγο, όπως εκτιμούν στη Μίκρα.

Σε ότι αφορά το θέμα του Χάρη Παππά, ο παίκτης φαίνεται ότι επιθυμεί την αποδέσμευσή του από την ΑΕΚ όπου δεν θα έχει χρόνο συμμετοχής. Με κατεύθυνση τον Ηρακλή, υπάρχει η προοπτική της συνεργασίας, μόνον εφόσον είναι ελεύθερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: