Τετάρτη 11 Ιουνίου 2008

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΣΕΝΙΑΔΗΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ


Η υπογραφή του Κώστα Αρσενιάδη μπήκε χθες σε μονοετές συμβόλαιο με τον Ηρακλή και από σήμερα αναλαμβάνει το βαρύ φορτίο να κρατήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην κορυφή. Η νέα διοίκηση του ΤΑΑ Ηρακλής απέδειξε για άλλη μια φορά την πρωτοπορία της σε σημαντικά θέματα και δοκιμάζει έναν νέο Ελληνα τεχνικό που έχει δείξει επιτυχημένα δείγματα γραφής στις ομάδες του Παγκρατίου και της Κηφισιάς.

Ο 40χρονος Αρσενιάδης είναι ο τέταρτος προπονητής που θα καθίσει στον πάγκο του Ηρακλή τα τελευταία 15 χρόνια, αφού τα 13 κυριάρχησε ο Αλέκος Λεώνης. Το συμβόλαιό του είναι μονοετές και το μεγάλο του στοίχημα θα είναι να μείνει και δεύτερη χρονιά, κάτι που δεν κατάφεραν ο Αργεντινός Ραούλ Λοζανό τη σεζόν 2002-03 και ο Σουηδός Αντερς Κρίστιανσον που έφυγε μετά τη μομφή του Αντρέι Κράβαρικ.

«Μεγάλες ευθύνες»

«Ο Ηρακλής είναι πρωταθλητής Ελλάδας. Αυτό τα λέει όλα. Με τιμά ιδιαίτερα η πρόταση που μου έγινε από τον Ηρακλή, ένα σύλλογο που το όνομά του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το άθλημα και την επιτυχία. Είναι πρόκληση για την καριέρα μου. Αναλογίζομαι τις ευθύνες μου. Ξέρω πόσο σοβαρή είναι η απόφαση που πήρα να αναλάβω προπονητής στον πρωταθλητή Ελλάδας. Οι ευθύνες είναι μεγάλες όταν αναλαμβάνεις μια ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή. Είναι δύσκολο να τη διατηρήσεις και ακόμα πιο δύσκολο να την πας πιο ψηλά» δήλωσε ο Κώστας Αρσενιάδης μετά τη συνάντησή του με τους Νίκο Αρταβάνη και Δημήτρη Στρίβα.


«Δεύτερο ακραίο»
Περιμένουμε τη θέση του δεύτερου ακραίου, καθώς είναι μια θέση ''κλειδί'', που κρίνει κατά πολύ πόσο ισχυρή θα είναι αυτή η ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: