Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008

Δελτίο Τύπου του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ

Την Τετάρτη 2/7/2008 και ώρα 13.00, ο Γ.Σ. Ηρακλής και η Επιτροπή Αξιοποίησης Περιουσίας σας προσκαλούν στην υπογραφή της σύμβασης που θα διεξαχθεί στην αίθουσα τροπαίων του Συλλόγου, Αγίου Δημητρίου 159β – Κατσάνειο, με την εταιρία “DΕLOITTE” η οποία μετά από διαγωνισμό, ορίστηκε ως σύμβουλος υποστήριξης για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Συλλόγου στην περιοχή «Μίκρας».


Η υπογραφή της σύμβασης σηματοδοτεί την έναρξη των διαδικασιών για να γίνει το όραμα πράξη, ο διακαής πόθος όλων των Ηρακλειδέων, η κατασκευή ποδοσφαιρικού γηπέδου σε μία μάλιστα ευτυχή για τον Σύλλογο συγκυρία του εορτασμού των 100 ετών από την ίδρυσή του.




Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Α.Π (Επιτροπή Αξιοποίησης Περιουσίας)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΣΙΑΚΗΣ

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΗΡΑΚΛΙΔΕΑ.......ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΗ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ... ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ...<< ΚΙΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΠΕΘΑΝΩ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ >>ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΡΑΚΛΙΔΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΤΕΓΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: