Δευτέρα 16 Ιουνίου 2008

Μύλος με Μαλαγκένιο

Μέσα από τον πρώτο κύκλο των συζητήσεων μεταξύ του Ηρακλή και του Χαβιέ Μαλαγκένιο, βγήκε το συμπέρασμα ότι αυτή η υπόθεση δεν θα έχει αίσιο τέλος. Εκ τότε, προστέθηκαν αρκετά επεισόδια τα οποία απέκλειαν το ενδεχόμενο συμφωνίας. Οι δύο πλευρές θα λύσουν στις δικαστικές αίθουσες τις διαφορές τους, αφού ο έμπειρος αργεντινός κεντρικός αμυντικός συμφώνησε με την μεξικανική ομάδα Ιντιος Θιουδάδ Χουαρέζ.
Το τελευταίο διάστημα, ο Χαβιέ Μαλαγκένιο βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με διάφορες ομάδες, μη αποδεχόμενος το ιδιωτικό συμφωνητικό που τον «δένει» με τον Ηρακλή. Τελικώς, συμφώνησε με την Ιντιος Θιουδάδ Χουαρέθ και μάλιστα η συμφωνία ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Το συγκεκριμένο γεγονός προκάλεσε τον εκνευρισμό των «κυανόλευκων», οι οποίοι έχουν στα χέρια τους την υπογραφή του αθλητή σε ιδιωτικό συμφωνητικό που αφορά και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Πλέον το ζήτημα βρίσκεται στην αρμοδιότητα του νομικού επιτελείου της ΠΑΕ. Το πιθανότερο είναι να επιχειρηθεί (σε πρώτη φάση) επικοινωνία με την μεξικανική ομάδα, ώστε να την ενημερώσει περί της ύπαρξης συμφωνητικού. Δεν αποκλείεται επίσης, οι Θεσσαλονικείς να αποταθούν κατευθείαν στις αρμόδιες αρχές, επιδιώκοντας την παραδειγματική τιμωρία του παίκτη. Το βέβαιο είναι ότι αυτή η υπόθεση περιλαμβάνει πολλά ακόμη επεισόδια.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΕΛΙΩΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ...........

Δεν υπάρχουν σχόλια: