Δευτέρα 21 Ιουλίου 2008

Πίστη στην ομάδα


Με συνέντευξη που παραχώρησε σε εφημερίδα του κρατους τον αθηνων ο Δημήτρης Γιάντσης αναφέρθηκε στην ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΣ και την έλευση νέων παιδιών στην ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ. Επίσης ο Δημήτρης μίλησε για την πορεία του Ηρακλή τη νέα σεζόν και παράλληλα έστειλε ένα μήνυμα στον ΚΟΣΜΟ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιάντση

Πρόσφατα η διοίκηση σου πρότεινε αναπροσαρμογή συμβολαίου έως το 2012. Πώς την υποδέχτηκες;

«Με τιμάει. Δείχνει ότι μας πιστεύουνε και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε αυτό που πρέπει στους αγωνιστικούς χώρους για να δικαιώσουμε τις προσδοκίες, τόσο της διοίκησης όσο της τεχνικής ηγεσίας».

Η ομάδα «χτίζεται» με πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ και με πολλούς νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές. Πόσο δύσκολο είναι το μοντάρισμα;

«Είμαστε μια νεανική ομάδα, αλλά να μην ξεχνάνε ότι υπάρχουν και οι πιο έμπειροι παίκτες όπως είναι ο Τάσος (Κατσαμπής), ο Ανέστης (Αγρίτης) και ο Ντιέ. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε και εμείς να σταθούμε σε αυτό το σύνολο. Οραματιζόμαστε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην έναρξη».

Προλάβατε να πάρετε γεύση από τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα;

«Είμαστε στη φάση της γνωριμίας. Είναι ακόμη νωρίς. Μέχρι την έναρξη θα έχουμε δεθεί. Όλοι δείχνουν θετικά στοιχεία».

Στη θέση όπου καθιερώθηκες πέρυσι ήρθε να προστεθεί και ο Κίκο Ρατόν…

«Οι πληροφορίες και τα στοιχεία που τον συνοδεύουν κάνουν λόγο για έναν ικανό σκόρερ που σημείωσε αρκετά γκολ. Ελπίζουμε να μας βοηθήσει και εμάς. Η έλευσή του αυξάνει τον ανταγωνισμό».

Συμφωνείς ή διαφωνείς με όσους υποστηρίζουν ότι ο Ηρακλής είναι το πιο ενδιαφέρον πείραμα της φετινής
Super League;

«Όλα θα κριθούν στο γήπεδο. Μην ξεχνάμε ότι από τα αποτελέσματα κρινόμαστε όλοι. Εμείς πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στην ομάδα και ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να αποτελέσουμε την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Οι περσινές εμπειρίες θα αποδειχθούν ωφέλιμες».

Ποια υπόσχεση δίνεις στον κόσμο;

«Η μοναδική υπόσχεση είναι ότι θα δουλέψουμε σκληρά στην προετοιμασία και όλη τη χρονιά. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, όπου και να αγωνιζόμαστε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: