Παρασκευή 11 Ιουλίου 2008

Πεντράθα: "Κοιτάμε ψηλά..."

Ο Άνχελ Πεντράθα, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του προπονητικού προγράμματος, έθεσε τους στόχους της νέας χρονιάς αποκαλύπτοντας μάλιστα πως η ομάδα θα ενισχυθεί άμεσα με ακόμη δύο ποδοσφαιριστές.

Αρχικά ο τεχνικός του «γηραιού», τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό το γεγονός για τον ίδιο, που έχει την ευκαιρία να «δουλέψει» την ομάδα από την αρχή της σεζόν και όχι μεσούσης της περιόδου.

"Το επαναλαμβάνω ό,τι είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάς μια προετοιμασία από την αρχή μιας σεζόν και όχι όπως πέρυσι που είχαμε την ευθύνη της ομάδας στην μέση της περιόδου.

Εχουμε υψηλούς στόχους και θα τους βάλουμε από την αρχή της περιόδου. Αρκετοί παίκτες της ομάδας έφυγαν από την περυσινή σεζόν και τελευταία ο τερματοφύλακας Ούρκο Πάρντο που πρέπει να αντικατασταθεί", υποστήριξε ο Ισπανός.

Στη συνέχεια μάλιστα προανήγγειλε δύο μεταγραφές, χωρίς ωστόσο να γίνει συγκεκριμένος, όσον αφορά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα αποκτηθούν.

"Μέχρι την Δευτέρα που θα φύγουμε στην Πορταριά θα έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας κατά 90%, αλλά και μετά θα προσπαθήσουμε να ενισχυθούμε. Μέχρι πριν λίγες ώρες συζητούσαμε για δυο μεταγραφές από την Ισπανία και ο ένας από τους δυο αυτούς πιστεύω πως θα έχει αίσιο τέλος και ως αύριο ελπίζω να είναι θετικά τα μηνύματα.

Ονόματα δεν λέμε, αλλά θα πω ό,τι ο ένας είναι σέντερ-φορ και ο άλλος αμυντικό χαφ. Στόχος μας είναι να περάσουμε μια φιλοσοφία και η φιλοσοφία αυτή δεν θα είναι μόνο δική μου, αλλά θα είναι του τεχνικού τιμ, δηλαδή και του β' προπονητή κ. Ροδόλφο Μπορέλ, και όλου του επιτελείου ώστε να δώσουμε το στίγμα μας τον τρόπο που θα παίξουμε και τα χαρακτηριστικά που θα δείξουμε φέτος στην ομάδα.

Ξέρουμε τις μεταγραφές και των άλλων ομάδων που ενισχύονται πολύ, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να πάμε τον Ηρακλή όσο ψηλότερα γίνεται και να έχουμε ένα αίσιο τέλος στην προσπάθεια μας", ολοκλήρωσε ο Πεντράθα
ΚΑΘΕ ΗΡΑΚΛΙΔΕΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΠΛΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΗΡΑ ΠΑΝΤΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΤΟΥ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: