Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Ανακοίνωση για το φύλλο αγώνα


Το ΤΑΚ Ηρακλής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, με αφορμή το φύλλο αγώνα που συνετάχθη μετά τον αγώνα με τους Ικάρους Σερρών:

«ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΑΚ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ-ΓΥΜΝΑΣΙΑΡΧΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΙΑΚΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ
Διαβάζοντας το φύλλο αγώνος που μας επιδόθηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού, μείναμε άφωνοι για αυτά που αναγνώσαμε, και έχουμε να κάνουμε τις εξής παρατηρήσεις.
1. Δεν έγινε σύσταση ούτε στη διοίκηση, αλλά ούτε και στον πάγκο του ΗΡΑΚΛΗ για ελάττωση οπαδών από τις κερκίδες του γηπέδου, που σύμφωνα με τα γραφόμενά του, εισήλθαν στη διάρκεια των πρώτων 2 λεπτών.
2. Για τους ελάχιστους υπεράριθμους, που και εμείς αντιληφθήκαμε, έχουμε να καταθέσουμε ότι ήταν γονείς και αθλητές των ακαδημιών του ΗΡΑΚΛΗ που μετά το πέρας της προπόνησής τους από το διπλανό γήπεδο. Εισήλθαν κάποιοι από αυτούς να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Η ποιότητα τέτοιων υπεράριθμων φιλάθλων δε δημιουργεί πρόβλημα στη διεξαγωγή ενός αγώνα.
3. Επειδή αρχίζουμε και έχουμε υποψίες καθώς φτάνουμε στο τέλος του πρωταθλήματος, ότι ίσως κάποιοι να μην επιθυμούν την επιστροφή του ΗΡΑΚΛΗ στην Α1 Εθνική Κατηγορία, τους διαβεβαιώνουμε ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ, σεβόμενος την αιώνια ιστορία του και τους χιλιάδες του λαού του. Θα παίζει τους αγώνες εντός των τεσσάρων γραμμών και έτσι απλά θα τους αποδείξει ότι είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας.
Υ.Γ Α) Συγγνώμη αν στεναχωρούμε τα συγκεκριμένα κέντρα αποφάσεων Αθηνών, Βόλου και Θεσσαλονίκης.
Β) Η μοναδική ασπίδα προστασίας της ομάδας μας είναι ο κόσμος μας και όχι η λάσπη αυτής της Κατηγορίας
Μετά τιμής
ΤΑΚ ΗΡΑΚΛΗΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: