Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Οι "18" για την "μάχη της Κρήτης"


Έτοιμος για την κρίσιμη μάχη του Παγκρητίου (21/03) ο Ηρακλής, έχει ολοκληρώσει την προετοιμασία του και θα δώσει αγώνα για θετικό αποτέλεσμα. Από την μάχη αυτή θα λείψουν ο ασθενής Επστάιν, οι τραυματίες Ριμόλντι και Μάρτος, οι ανέτοιμοι Μάρκες και Βουτσιάς, όπως και ο Παπαστεριανός, ο οποίος από Δευτέρα αρχίζει τρέξιμο. Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο δεν εξέπληξε με την αποστολή, που επέλεξε, καθώς έχει δείξει ότι δεν υπολογίζει σε Περπερίδη και Βέρα, ενώ θεωρεί ανέτοιμο τον Πιλότο και μη χρήσιμο τον Βέλλιο όταν είναι ετοιμοπόλεμοι οι Γιάκομπ και Γιάντσης. Στα θετικά η επιστροφή του Ρουμάνου στράικερ και του Κονέ, οι οποίοι θα είναι στο βασικό σχήμα.

Πρωινή ήταν η τελευταία προπόνηση των "κυανολεύκων" ενόψει της αυριανής αναμετρησης με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

Ο Eπαστάιν αναρρώνει εκτός προπονήσεων, ο Ριμόλντι και ο Mάρτος συνέχισαν με φυσιοθεραπεία, Mάρκες και Βουτσιάς με ατομικό, ενώ δεν υπολογίζεται ο προσφάτως χειρουργημένος, Παπαστεριανός.

Με αυτά τα δεδομένα ο προπονητής της ομάδας επέλεξε τους εξής παίκτες για την 18άδα:

Φερνάντες, Μπαντής, Κατσαμπής, Παπαζαχαρίας, Γιαννούλης, Ιωαννίδης, Κατσικάς, Σαρακατσάνος, Λέκι, Καρλίνιος, Γκαρσία, Mάρα, Kομπαγιάσι, Mιλάνο, Ηλιάδης, Κονέ, Γιάντσης, Γιάκομπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: