Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

«Ευχαριστώ» από ΤΑΠ και ΓΣ


«To TAA και ο Γ.Σ Ηρακλής αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ για τη συγκλονιστική του παρουσία στο πρώτος εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς. Πιστοί στο πρώτο κάλεσμα του συλλόγου οι φίλαθλοι της ομάδας μας έδωσαν το βροντερό παρών δημιουργώντας το αδιαχώρητο στο ΕΓ Μίκρας.

Με την επιβλητική τους παρουσία έδωσαν κουράγιο και όραμα σε προπονητές και παίκτες. Και αυτό ήταν μόνο η αρχή. Με τέτοια εξέδρα η ομάδα μας μπορεί να λυγίσει οποιοδήποτε αντίπαλο. Η όρεξη των παικτών και η δίψα του κόσμου για διακρίσεις μπορούν να αποτελέσουν τον καλύτερο συνδυασμό.

Φίλες και φίλοι του ΗΡΑΚΛΗ η ομάδα μας σας χρειάζεται στα δύσκολα και στα εύκολα. Κόσμος και ομάδα μπορούν να δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μία χρονιά γεμάτη συγκινήσεις».


ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΕ ΑΝΑΚΟΙΝΏΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΛΛΉΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΑΚΡΥΓΌΝΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΞΕΦΤΙΛΑ !!!!! ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΦΛΟΥΣ ΣΑΝ ΒΑΡΥΠΟΙΝΊΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΕΧΩ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΩ ΣΤΟ ΓΉΠΕΔΟ ΡΕ ρεμο ? ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΓΙΑ ΧΗΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ? Η ΜΗΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ 10 ΕΙΝΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ? ΠΊΝΕΙ ΚΑΙ ΜΠΥΡΑ? ΙΣΟΒΙΑ. ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΛΑΛΑΣ ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ? ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΥΊΣΚΙ? ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΑ? ΚΟΥΒΕΝΤΑ??? ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΣΑΙ Η ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΌΣ ? ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑ ΕΠΟΙΚΙΝΟΝΗΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ.ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ .ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΑ ΜΠΟΖΟ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕΣ? ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΦΑΝΤΑΖΩΜΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΟΜΉΛΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΗ......
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΏΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΤΟ ΜΕ ΕΡΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΘΥΜΆΣΑΙ ΤΙΠΑΕ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ? ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ...ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΏ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΩ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΩΣ ΤΟΝ
ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙΚΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΝΤΑΛΟΥ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ , ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ .ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΝ ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΑΓΝΩΡΙΣΤΟ ΧΑΣΑΝΕ ΤΟ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ υπαλληλε .
ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΕΣ