Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Το πάρτι του κόσμου στην "πρώτη" και η δέσμευση Ρέμου για το γήπεδο


Η ξαφνική νεροποντή το απόγευμα της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη δεν θα μπορούσε να χαλάσει το πάρτι που έστησαν οι οπαδοί του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο στην πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Ο κόσμος αποθέωσε τους παίκτες (νέους και παλιούς) καθώς και τον προπονητή Ολεγκ Προτάσοφ καθώς και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αντώνη Ρέμο ο οποίος δεν θα μπορούσε να λείπει. Μετά τον καθιερωμένο σ’ αυτές τις περιπτώσεις αγιασμό, άρχισε η προπόνηση και ο διοικητικός ηγέτης του «Γηραιού» βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει στο συγκεντρωμένο πλήθος.

Μεταξύ άλλων, τόνισε: "Μέσα από πολλές δυσκολίες και αντιξοότητες πιστεύω ότι ήρθε η επόμενη μέρα να κοιτάξουμε κατάματα οποιονδήποτε αντίπαλο βρεθεί μπροστά μας. Το μεγάλο πρόβλημα για την φετινή χρονιά είναι το Καυτανζόγλειο και την προστασία που θα παίζει στους αγώνες.

Είμαι σε θέση να δηλώσω ότι δεν μπορεί αυτή η παιδική χαρά που λέγεται Καυτανζόγλειο να γίνεται ποδοσφαιρικός αγώνας. Είχα χθες επικοινωνία με τον κ. Ιωαννίδη και θέλουμε τα αυτονόητα. Να παίξει ο Ηρακλής και ο κόσμος του σε ένα γήπεδο που θα νιώθει προστατευμένος από την αλόγιστη βία της αστυνομίας. Δεν θέλω άλλο πια. Δεν το αντέχω να δούμε και πάλι τέτοιες εικόνες. Για αυτό και έχω ραντεβού μαζί του την Πέμπτη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: