Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

Ανακοίνωση Α.Θ 10



ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

Κυριακή 7 Δεκεβρίου

Ηρακλής - Θρασύμβουλος Φυλής 1 – 1

Θέση Ηρακλή: 13η, 12 Βαθμοί, 1 Νίκη σε 8 εντός έδρας….Κομπιουτεράκια…

Και ενώ όλοι μας περιμέναμε η διοίκηση να δράσει επιτέλους με στόχο τη στήριξη-ανύψωση του ποδοσφαιρικού τμήματος σε όλα τα επίπεδα, αντ’αυτού εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία όχι μόνο δε ζητά συγνώμη για την αγωνιστική μας κατάντια, αλλά μεταφέρει τις ευθύνες σε όλους τους άλλους πλην αυτής.

Στοιχεία εκτός Ηρακλή, η αγανάκτηση του κόσμου λοιπόν!! Δεν μας στεναχωρεί πόσο εύκολα κολλάτε ταμπέλες σε όσους αγανάκτησαν και εξαγριώθηκαν με τον συνεχιζόμενο αγωνιστικό και διοικητικό κατήφορο, όσο ότι το συγκεκριμένο, αποδεικνύει περίτρανα ότι βρίσκεστε εκτός πραγματικότητας και είστε οι μόνοι που δε νοιώθετε τον κίνδυνο, ακόμα!!

Το όλο συμβάν είναι ανάλογο της μίζερης κατάστασης στην οποία βρίσκεται η ομάδα και μη ψάχνετε φαντάσματα!!

Τι εννοείτε θα λάβετε εκείνα τα αναγκαία μέτρα;(Θα τολμήστε να κυνηγήστε Ηρακληδείς που ναι μεν παρεκτραπήκαν, αλλά όλο αυτό προέρχεται από την αγανάκτηση τους για την πορεία της ομάδας;). Βέβαια και μετά το ματς της Καστοριάς ο πρόεδρος χαρακτήρισε με ανάξιες επανάληψης εκφράσεις, εμάς που αντιδράσαμε με ένα απλό ου!!!! (Τη Δευτέρα 8/12 τελικά, σε ραδιοφωνική του παρουσία δήλωσε ότι τελικά μπορούμε να κατσαδιάζουμε…)

Τι εννοείτε να περιφρουρήσουμε την ομάδα; Νομίζετε δεν το κάνουμε; Εμείς περιφρουρούμε την αξιοπρέπεια του συλλόγου μας σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης με ανυπολόγιστο κόστος.

Και τελικώς δε θέλουμε να πιστέψουμε ότι ξεχάσατε τους αγώνες του λαού μας για να βρίσκεστε στη θέση που είστε τώρα και γι’ αυτό δε θέλουμε να πάρουμε σαν απειλή τα γραφόμενα σας(για δεύτερη φορά) περί αποχώρησης.

Υ.γ1 Για το καλό του Ηρακλή μας, <<ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ Κ ΕΚΔΙΩΞΤΕ>> όσους καθημερινά ξεφτιλίζουν και ισοπεδώνουν το γόητρο μας-σας:

-Τους τυχάρπαστους παράγοντες

-Τους πολυλογάδες-χαιβάνια βετεράνους

-Τους επικίνδυνους διαιτητές

-Τους ποδοσφαιριστές που δε ξέρουν σε ποιο σύλλογο αγωνίζονται

-Τους δικούς σας δημοσιογράφους

-Το star system, showbiz, ηθοποιούς, ζωγράφους, ποιητές κλπ που ασχολούνται με τον Ηρακλή μας.


Υ.γ2 Μη φωτογραφίζετε εκθέτοντας μέλη του οπαδικού κινήματος μόνο και μόνο επειδή ακούν κριτική.


Υ.γ3 Παραδειγματιστείτε από τις δηλώσεις του αρχηγού Τάσου Κατσαμπή.


Υ.γ4 Το μόνο που μας νοιάζει είναι να πάτε μπροστά την ομάδα κι έπειτα φερθείτε μας όπως θέλετε.

Η ανακοίνωση της Αυτόνομης Θύρας 10, να δημοσιευτεί-διαβαστεί ΟΛΟΚΛΗΡΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: