Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!

πιστωση χρονου πηρατε οχι 1 αλλα πανω απο 400 μερες. και τι εισπραξαμε;
- 2η και 3η χρονια να παλευουμε για τη σωτηρια.
- λετε πως δεν ειστε αχυρανθρωποι αλλα το φαντασμα του βαγγελα σας στοιχειωνει.
- διοικηση πρωτοδικειου με μελη φαντομαδες που ειναι μονιμως αποντες.
- περυσι σας πιασανε κωτσους γυφτοι και σκουλικια με τα εισητηρια και κανανε κερκιδα μεσα στο γηπεδο μας ενω τα εισητηρια που πηραμε σε ανταλλαγμα δεν ηταν παρα ενα μικρο κλασμα εκεινων που δοθηκαν.
- η εξυγιανση μπορει να προχωρα και τα χρεη να μειωνονται αλλα το ιδιο και το μεγεθος του ηρακλη και του ηθικου αλλα και του αριθμου των φιλαθλων. αν συνεχισετε ετσι του χρονου ουτε 2000 εισητηρια δεν θα κοβετε (αν θα ειμαστε στην α' και οχι στη β' εθνικη)
- ειδατε στηριξη στο πρωτο ματς με τον περουκα, ματς κλειδι που ΕΠΡΕΠΕ να το κερδισει η ομαδα παση θυσια πρωτα για λογους γοητρου αλλα και για βαθμολογικους και ψυχολογικους λογους. πανω απο 15.000 κοσμος ηρθε να στηριξει και ειδε τα χαλια. ποιος; ο πανσεραικος που αν δεν ειχε παρει τη νικη, ΑΥΤΟΣ θα ηταν στη θεση μας τωρα!
- και για τα χαλια αυτα εσεις ειστε υπευθυνοι γιατι 1ον) ο πεντραθα ειναι δικη σας επιλογη, 2ον) αφησατε να φυγουν αξιολογοι παικτες για ψωροδιφραγκα και δεν φερατε αξιολογους αντικαταστατες, 3ον) συντηρησατε με την αναποφασιστικοτητα σας μια αρρωστη κατασταση στα αποδυτηρια με αποτελεσμα η ομαδα να φτασει σε αγωνιστικο τελμα.
- τους οργανωμενους τους κανει πολεμο η αστυνομια. ποια ειναι η βοηθεια σας;
- ειστε εντελως ασχετοι με το ποδοσφαιρο. αυτο το σχεδιο εξυγιανσης μπορει να δουλεψει σε ενα χρεωμενο μπακαλικο αλλα οχι για μια παε με χιλιαδες φιλαθλους. στρατολογηστε ατομα και βαλτε στη διοικηση ατομα που γνωριζουν τι εστι ποδοσφαιρο. εχετε μεινει: ενας τραγουδιστης, ενας λογιστης και ενας ανεργος.

εχετε κανει αναριθμητα λαθη αλλα μετα απο τοσους μηνες ακομα ο κοσμος σας εμπιστευεται. η υπομονη ομως τελειωνει. μια του κλεφτη, δυο του κλεφτη... τριτη χρονια ειναι που φλερταρουμε με την β'. ξερετε τι εσοδα θα εχετε στην β'; τηλεοπτικα, χορηγους, εισητηρια; αν υποθεσουμε οτι θα ειστε σε θεση να διοικειτε εως τοτε...

και κατι ακομα. με τις απειλες δεν κερδιζεις την εμπιστοσυνη. αν θελεις να κερδισεις την εμπιστοσυνη καποιου, πρεπει να δειξεις και εργο. εσεις μεχρι στιγμης καταστρεφετε πληρωνοντας χρεη αλλων.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ portorikano ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: