Τετάρτη 30 Απριλίου 2008

Ο Πάρντο, ο Παπαδόπουλος και ο... τίτλος


Ο Αντώνης Ρέμος, σε συζητήσεις που είχε με φίλους του Ηρακλή, άφησε να εννοηθεί ότι ο Γιάννης Παπαδόπουλος θα παραχωρηθεί στον Ολυμπιακό και δεν αποκλείεται να γίνει το ίδιο και για τον Ούρκο Πάρντο.

Ο Ρεμος πανηγύρισε με τους φίλους της ομάδα
μας την κατάκτηση του πρωταθλήματος βόλεϊ και στο περιθώριο της «γιορτής» ξεκαθάρισε ότι όλοι έχουν την τιμή τους και η διοίκηση θα προσπαθήσει να πετύχει συμφέρουσες συναλλαγές προκειμένου να διαχειριστεί το μέλλον της ομάδας κατά το καλύτερο τρόπο.

Ακόμη, ο Ρέμος και οι συνεργάτες του, νωρίτερα στα γραφεία της Μίκρας, συζήτησαν σχετικά με το θέμα του Μανέλ Φερέρ και του μάνατζμεντ για το οποίο ενδιαφέρεται ο Ισπανός ατζέντης. Ο Ρέμος φάνηκε να είναι διακριτικός και χειρίζεται μια κατάσταση στο εσωτερικό της διοίκησης που δεν ευνοεί τη συνεργασία με τον Φερέρ.

Φαίνεται ότι ο άμεσος συνεργάτης του, ο Μπάμπης Ξανθόπουλος, κλωτσάει για τη συνεργασία με τον Φερέρ και ο Ρέμος έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν θα δοθεί το 100 του μάνατζμεντ, αλλά η διοίκηση θα αποφασίζει.

"Αφεντικό είναι η διοίκηση. Η διοίκηση αποφασίζει. Μόνο αυτή. Είναι θέμα διοίκησης, για το ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν από την ομάδα", είπε ο πρόεδρος του Ηρακλή μας.

Ο Αντώνης Ρέμος και ο Μπάμπης Ξανθόπουλος επισκέφθηκαν το δήμαρχο Θέρμης Θόδωρο Παπαδόπουλο και του ζήτησαν ένα χώρο προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για προπονητικό κέντρο. Ο δήμαρχος της Θέρμης τόνισε ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα και εφόσον προχωρήσουν οι διαδικασίες για να κατασκευαστεί το γήπεδο στην Μίκρα, θα επανεξετάσουν το θέμα.
Ολα αυτα καλα
. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΔΗΞΕΙ.................................................ΚΑΛΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ........................

Δεν υπάρχουν σχόλια: